Covid -19 vírus járványügyi készültség kezelésére kiadott intézményi intézkedési terv
Intézkedési terv, a járványügyi válsághelyzet intézményi szintű kezelésére 2020. november 11-től
Letölthető innen.
Van élet a sikertelen főiskolai, egyetemi felvételi után is! Iskolánk érettségivel rendelkező tanulóknak továbbtanulási lehetőséget kínál nappali tagozaton szőlész–borász, élelmiszeripari technikus valamint bor- és pezsgőgyártó szaktechnikus területen. Három év alatt akár két szakma! További információk a „KÉPZÉSEINK” menüpontban olvashatóak.
Válaszd a biztos jövőt nyújtó élelmiszeripari képzést nappali tagozaton. | Szakgimnáziumi képzés - érettségi + alap élelmiszeripari végzettség | Szakközépiskolai képzés - szőlész-borász szakiskola + 2 év érettségi felkészítés.
Szakmabelieknek és a szakma iránt érdeklődőknek | OKJ-s borász szakképzés (tanfolyami keretben) | OKJ-s vincellérképzés (tanfolyami keretben) | OKJ-s esti élelmiszeripari technikus képzés - két éves élelmiszeripari technikus, egy éves borász szaktechnikus.
Intézkedési terv, a járványügyi válsághelyzet intézményi szintű kezelésére 2020. november 11-től
Nincsenek események |
Soós István Borászati Technikum és Szakképző Iskola
OM azonosító: 035269/011
Cím:
1221 Budapest, Kossuth Lajos u. 83.
Telefonszámaink:
Titkárság: +36 (1) 426-5384 (Telefon / Fax) Titkárság mobil: +36 (30) 336-8752
Tanári szoba: +36 (1) 426-5385 Gazdasági Hivatal mobil: +36 (30) 330-1103
e-mail:
titkarsag@borasziskola.hu