ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ LEVÉL Borász és Vincellér képzésről

Tisztelt Érdeklődők, Kedves Felnőttképzésre Váró Leendő Kollégák!

Tájékoztatom Önöket az alábbiakról:

A szakképzés átszervezése kapcsán, a jogalkotó döntése alapján, 2021.12.31 hatállyal megszűnt, OKJ-s Borász és Vincellér résszakképesítést adó képzéseink meghirdetésének lehetősége.

A kifutó OKJ-s képzések helyébe két képzést, Vincellér szakképesítést adó, új programkövetelményre (PK) épülő szakmai képzést, és Borász szakképesítést adó, új programkövetelményre (PK) épülő szakmai képzést tervezünk meghirdetni, bevezetni, hasonló feltételrendszerrel, mint a korábban, 2020.12.31-ig működő OKJ-s képzés.

A PK-s képzések feltételrendszere hasonlatos lesz a korábbi OKJ-s képzésekhez. Alapfokú iskolai végzettséggel, és orvosi alkalmassági igazolással lehet jelentkezni a hétvégi képzési napokon (várhatóan szombat 09:00-18:00), egy iskolai év alatt (szeptembertől júniusig - 400 órás tanfolyam) tartó költségtérítéses tanfolyamunkra (Borász: 360000,-Ft képzési + 50000Ft vizsgadíj; Vincellér 260000,-Ft + 50000Ft vizsgadíj).

A képzésekhez szükséges programkövetelményeket, a köteles hivatali út betartása mellett, 2021.03.08-n adtuk be a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának jóváhagyásra. A programkövetelményeket 2021.03.31-n elfogadták és továbbították az aláírásra az AM felé.

Az új képzések meghirdetésére, az agrárminiszteri aláírást követően, az IKK web oldalán történő megjelentetés után kerülhet sor.

Iskolánk is nagyon várja ezt a pillanatot!

Kérem, figyeljék továbbra is iskolánk weboldalát ( www.borasziskola.hu ), mert amint lehetőségünk nyílik azonnal közzétesszük a két új képzésünkre (Vincellér és Borász szakképesítést adó szakmai képzés) való jelentkezés lehetőségét, feltételeit!

Kérem Önöket, ha bármi egyéb információval tudjuk segíteni döntésüket keressenek bennünket telefonon, vagy e-mail üzenetben!

üdvözlettel: OG

Orbán Gergely

szakmai igazgató-helyettes

+36 20 807 4952

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.