Soós István Borászati Technikum és Szakképző Iskola
pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére:
1, Tangazdaságvezető
A munkavégzés helye: 1221 Budapest, Jósika u. 14.
Foglalkoztatás jellege: határozatlan
Munkaidő tartama: teljes munkaidő
Illetmény és juttatások: megállapodás szerint
A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:
- Szakképzési intézményhez tartozó, 3 ha területen, szőlészeti-borászati profillal üzemeltetett oktató-termelő tangazdaság szakmai, adminisztratív vezetése.
- Az termesztési, termelési, értékesítési folyamatok felelős tervezése és végrehajtása:
- A szőlőtermesztéssel kapcsolatos agro- és fitotechnikai munkák, a szükséges növényvédelem tervezése, végrehajtása.
- A borkészítéssel kapcsolatos tevékenységek tervezése, végrehajtása.
- A borértékesítéssel, rendezvényszervezéssel kapcsolatos tevékenységek tervezése, végrehajtása.
- A tangazdaságban foglalkoztatottak technikai dolgozók, valamint a szakképzési gyakorlatokon képzésben résztvevők szakmai munkájának irányítása, koordinálása.
- Aktív közreműködés a szakoktatásban - a szakmai jellegű, szőlészeti-borászati, tanórák, szakmai gyakorlatok vezetésében való tevékeny részvétel.
- Konstruktív részvétel az intézményi szakmai-munkaközösség és az intézményvezetés munkájában.
- A termelési, kereskedelmi tevékenységez kapcsolódó közvetlen adminisztratív feladatok elvégzése a munkaköri leírásban foglaltaknak megfelelően.
Pályázati feltételek:
- szakirányú felsőfokú (BSC; MSC) végzettség, vagy technikusi, szaktechnikusi végzettség legalább 4-5 év szakmai tapasztalattal
- büntetlen előélet
- felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások)
- magyar állampolgárság
- munkaköri egészségügyi alkalmasság
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
- szőlőtermesztésben, borkészítésben (szőlő-bor ágazatban) szerzett több éves szakmai gyakorlat
- mezőgazdasághoz, élelmiszeriparhoz kapcsolódó szakképzésben szerzett szakmai gyakorlat
- napra kész növényvédelmi ismeretek, növényorvosi képesítés
- B1-es szintű angol vagy német nyelvtudás
- rendezvényszervezésben, vendéglátásban szerzett szakmai gyakorlat
A pályázat részeként benyújtandó dokumentumok, iratok, igazolások:
- fényképes, részletes életutat bemutató szakmai önéletrajz, az eddigi munkahelyek, munkakörök feltüntetésével, a szakmai munka részletes ismertetésével
- lényegre törő motivációs levél
- szakmai végzettséget igazoló dokumentumok másolata
- nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul személyes adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez
- nyilatkozat a megváltozott munkaképességről (alkalmazás esetén: a megváltozott munkaképességről szóló határozat bemutatása)
- alkalmazás esetén: három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány
A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban azonnali belépéssel tölthető be.
A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 31.
A pályázat elbírálásának határideje: folyamatos
2, Szőlész-Borász szaktanár-szakoktató
A munkavégzés helye: 1221 Budapest Kossuth Lajos u. 83. és 1221 Budapest, Jósika u. 14.
Foglalkoztatás jellege: határozatlan
Munkaidő tartama: teljes munkaidő
Illetmény és juttatások: megállapodás szerint
A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:
- Középfokú szakoktatás keretében a szakmának megfelelő szaktantárgyak (szőlész-borász és bor és pezsgőgyártó) oktatása, tanórák, szakmai gyakorlatok megtartása.
- Konstruktív részvétel a munkaközösség és a nevelőtestület munkájában.
- Az oktatói és termelési munkakörhöz kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzése a munkaköri leírásban foglaltaknak megfelelően.
Pályázati feltételek:
- szakirányú felsőfokú (BSC; MSC) végzettség, vagy szaktechnikusi végzettség legalább 3-5 év szakmai tapasztalat
- büntetlen előélet
- felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások)
- magyar állampolgárság
- munkaköri egészségügyi alkalmasság
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
- B1-es szintű angol vagy német nyelvtudás
- középiskolában, szakiskolában töltött szakmai gyakorlat
- szőlő-bor ágazatban megszerzett szakmai gyakorlat
- nemzetközi projektekben való részvételi hajlandóság
A pályázat részeként benyújtandó dokumentumok, iratok, igazolások:
- fényképes, részletes életutat bemutató szakmai önéletrajz, az eddigi munkahelyek, munkakörök feltüntetésével, a szakmai munka részletes ismertetésével
- lényegre törő motivációs levél
- szakmai végzettséget igazoló dokumentumok másolata
- nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul személyes adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez
- nyilatkozat a megváltozott munkaképességről (alkalmazás esetén: a megváltozott munkaképességről szóló határozat bemutatása)
- alkalmazás esetén: három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány
A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban azonnali belépéssel tölthető be.
A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 31.
A pályázat elbírálásának határideje: folyamatos
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információ kérhető:
Chikány Henrietta iskolaigazgató
+36 (1) 426-5384
+36 (30) 336-8752
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Orbán Gergely szakmai igazgató-helyettes
+36 (1) 426-5384
+36 (20) 807-4952
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Váczi Zsuzsanna iskolatitkár
+36 (1) 426-5384
+36 (30) 336-8752
titkársáEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A pályázat benyújtásának módja:
- Elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül, valamint a munkakör megnevezésének feltüntetésével. (Szőlész-Borász szaktanár)
- Postai úton: a 1221 Budapest Kossuth Lajos u. 83.
- Személyesen: Váczi Zsuzsannánál.
A pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázati meghallgatásra történő behívás előzetes kiválasztás szerint történik. Az igazgató felterjesztése alapján a centrum főigazgatója dönt a felvételről.